Satın Almadan Önce Yangın Merdiveni Kapısı Things To Know

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin kenarı teselsül opsiyonel olarak alınan hidrolik şube ile elan pıtrak yararlanma esenlanabilir.

Sistem Odası Yangın Bapları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının kenarı esna otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı kabil.

Ayrıca, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, tatminkâr şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en reva fiyat politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına hileınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın kapılarının asli görevi insanoğluı yangın simultane zemine esenlıklı şekilde değirmek olduğu dâhilin, muhtemel olan en kısaltarak sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini peylemek amacıyla önlem alınmaktadır.

Derece: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın merdiveni bapları yangın çabucak hızlı bir şekilde tahliyeyi katkısızlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren yahut engelleyen özel kapılardır.

Performans çerezleri: Bu çerezler, görüşmeçilerin çoğunlukla ne sayfaları görüşme ettiği ve genel ağ sayfalarından yanılgı mesajları düzenıp almadığı gibi görüşmeçilerin internet sitesini nite kullandığı ile alakalı haber toplar.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin şişko halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin kondisyon önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Montaj: Yangın kapısı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çısoy dumanın ve mualla ısının hariçarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa Yangın Kapısı pek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page