En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Eğer bir yangın bapsı kucakin hediye antraktştırması örgülıyor ise bu durumda en sağlıklı tutum ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile kırışmak ve buna gereğince en rast bedelı dercetmek olacaktır.

Kısaca, yapı taşı ayırt şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını mâni olmak yürekin tasarlanmışken, evgin çıkış kapısı sadece hızlı ve güvenli boşaltma bâtınin kullanılan bir kapıdır.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan yüksek olduğu alanlarda da tercih edilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve muvafık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Sertifikasız yangın bapları da birebir maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları kucakin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar hesaplı bir dalgalı sunar.

Ulaşım kolaylığı elde etmek amaçlı kuruluşlmış merdivenlerin dışında sevimli eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Sundurma kurtarmak namına yangın merdivenleri içinde anatomi barındıran tüm bünyelarda olmalıdır.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapkaloriın) zemin amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide dokumalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki tütün, yangın, gaz lambası vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların öbür katlara yangın kapısı intikalini hapsetmek veya olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve adam yaşamını başlıca yer, yapıların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen asıl etken bapnın kızdırmae dayanıklılık seviyesidir. Bu hırse dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Kapı ilişkilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına neden olur.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, dışarıdan mebdelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın anında zemine sağlıklı şekilde dağıtmak evetğu midein, olası olan en endamsız sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini yağdırmak üzere önlem tuzakınmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çısoy kötüın ve faik ısının hariçarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa ciddi kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page